Какви Снимки На Патая Експертите Не Искат Да Знаете

Aus firstprinciples-investing.com
Zur Navigation springen Zur Suche springen

skyscanner.com
Въпреки че мястото е известна туристическа атракция в района, то се намира доста далеч от главния град и пътуването до там ще ви струва време и пари. Някои от горните са партньорски връзки и аз ще спечеля процент от продажбата, ако купувате чрез тях без допълнителни разходи за вас. Колко струва наемането на луксозен хотел в Патая? Пешеходната улица в град Патая предлага гледки и звуци, съвсем различни от където и да е другаде в Тайланд. Патая може да се нарече плажният град на Тайланд. Не, това са просто средните тайландски храмове, които можете да намерите във всеки град тук. Въпреки че е в процес на изграждане, туристите могат да посетят светилището. Строителството започва през 1981 г. и все още е в процес на изграждане, въпреки че посетителите се допускат вътре с каски. Има и ресторант, предлагащ тайландска и халал храна, миниатюрна зоологическа градина и зона, където посетителите могат да наблюдават как дърворезбари работят по текущото строителство. Сградата се строи от 1981 г. и може да бъде окончателно завършена най-рано през 2025 г. Рисковите фактори са много ниски и дори да се появят наранявания, те са леки наранявания или натъртвания, които могат да възникнат при приземяването.

Някои известни места за разглеждане са Mantra, патая китен Sketchbook Art Café, Bang Sare, Leng Kee и множество местни сергии за храна на пазара Thepprasit. През нощта обаче пътят оживява с неонови светлини, звучна музика от различни жанрове, продавачи на храна, улични предстапочивка в тайланд патаяления и купонджии от цял ​​свят. Патая е дом на чисти и кристално чисти плажове, които туристи от цял ​​свят харесват. Оживената пешеходна улица се посещава от туристи, за да избират играчки, електроника и козметика. Докато „пешеходна улица" в повечето други малки и големи градове в Тайланд обикновено означава редовен уличен пазар, тук със сигурност не е така. Много от артикулите в нашия списък са уникални в Тайланд, докато някои са просто несрапочивка в тайланд патаяними в целия свят. Беше приятна изненада да открия, че предпазният колан е много дълъг, често пренебрегвана характеристика на нискобюджетните авиокомпании, която прави разлика в света по отношение на комфорта. Нашият списък с най-добрите атракции в Патая е само извадка от невероятното разнообразие, което можете да намерите в района.

Посетете СВЕТОВНИЯ МОРСКИ ПАРК SAFARI, вижте животни в естествената им среда и разнообразни шоута с животни, включително Шоуто с делфините, Оранг Утан, Морския лъв и шоуто с птици и др. Пукет бързо се превърна в един от най-известните морски курорти в света. В. Кога е най-доброто време да посетите Пукет? Как да стигнете до там: Wat Nong Yai се намира на Sukhumvit Rd и най-добрият начин да стигнете до него е с такси. Как да стигнете до там: Вземането на такси или частен songthaew е най-удобният начин. Как да стигнете до там: Храмовете са на 3 км от Светилището на истината. Наистина храмовете в Банкок са прекрасно чудо и се посещават от хиляди, стотици и няколко посетители и поклонници през цялата година. Банкок е вратата към Тайланд. Освен че можете да се насладите на вълнуващи дейности в Патая, можете да го оцените и като едно от най-старите места за бънджи скокове в Тайланд.

Най-старата дървесина, която е била използвана, е такаваен, използвана за изграждането на главния пост и се очаква да издържи 600 години. Структурата е съставена от дърво като Xylia xylocarpa (тайландски: ไม้แดง), Mai-Takien, Mai-Panchart и тиково дърво. Всяка повърхност на конструкцията е украсена с орнаменти от тайландските, индуистките, будистките, китайските и кхмерските традиции. Най-добрите неща за правене в Патая включват атракции, които варират от древни тайландски традиции до съвременни приключения. Светилището на истината (на тайландски: ปราสาทสัจธรรม) е недовършен музей в Патая, Тайланд, проектиран от тайландския бизнесмен Лек Вирияфан.